HP predstavio novi multifunkcijski štampač

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je svoj novi multifunkcijski štampač iz serije Photosmart, koji omogućava korisniku da uspešno odštampa Internet strane za svega 25 sekundi, kao i da skenira i kopira dokumenta bez potrebe za uključivanjem računara.

Radi se o modelu Photosmart C4588 koji će buduće korisnike obradovati velikim brojem funkcija. Upotrebna vrednost štampača značajno je proširena mogućnošću deljenja uređaja sa postojećim računarima u bežičnoj mreži. Ugradnjom multiformatnog čitača omogućena je i visokokvalitetna štampa fotografija direktno sa memorijskih kartica za fotoaparate, a snimljene fotografije moguće je pregledati na 1,5-inčnom ekranu koristeći integrisan softver što čini računar donekle izlišnim. Kvalitet štampe je u potpunosti prepušten automatici pa je moguće pritiskom na samo jedno dugme odštampati kvalitetan tekst i fotografije na namenskom papiru.

Štampanje sadržaja Web stranica pojednostavljeno je upotrebom HP-ove tehnologije Smart Web Printing koja omogućava selekciju željenog dela sadržaja kao i organizovanje teksta i grafike. Uz pomoć računara i HP-ovog softvera Photosmart Essential, moguće je uređivati, organizovati i štampati fotografije, ali i objaviti ih na Webu. Kartridži koji se isporučuju uz štampač povećanog su kapaciteta što smanjuje potrebu za zamenom i omogućava tri puta više odštampanih strana teksta u odnosu na standardne štampače.

Cena novog HP-ovog multifunkcionalca je pristupačnih 182 dolara. (I.S.)


Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.