Madonin novi hit za korisnike Telenora

Korisnici Telenora mogu da preuzmu novu Madoninu pesmu „Celebration” i pesmu engleske grupe Muse „Uprising”, u okviru ponude Telenor muzike i Telenor muzike bez limita.

Korisnici koji od danas kupe mobilni telefon Nokia N97 u Telenorovim prodavnicama pored ove Madonine pesme, dobiće besplatno još četiri njena remiksa, kao i kolekciju najvećih hitova svetski poznate pevačice koja danas ima koncert u Beogradu.

Najnovija pesma engleske grupe Muse predstavlja, takođe, najavu albuma koji će nositi naziv „The Resistance”, a koji će se pojaviti u septembru u izdanju kuće Warner Music.

Telenorovi korisnici bili su jedini u Srbiji i među prvima u svetu koji su prošle godine mogli da preuzimaju pesme sa Madoninog albuma, dva dana pre njegove svetske premijere, zahvaljujući saradnji ove kompanije i ovlašćenog distributera za Srbiju „Mascom Records”.

Sa Telenorovog WAP portala korisnici mogu da preuzmu najnovije hitove za mobilni telefon ili da odaberu opciju „Bez limita“, koja im omogućava da bez ikakvih ograničenja, za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg CD izdanja, preuzimaju cele pesme ili druge muzičke sadržaje iz digitalne biblioteke sa više od 250.000 numera. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.