Microsoftov konkurs Srbija na Windowsu 7

Kompanija Microsoft organizovala je konkurs za najlepše fotografije iz Srbije, a najbolje fotografije će biti u konkurenciji za pojavljivanje u finalnoj verziji Windowsa 7. Takođe, Microsoft je obezbedio i vredne nagrade za najbolje fotografije.

Zainteresovani mogu da pošalju svoje fotografije za konkurs Srbija na Windows 7 u sledećim kategorijama: Prirodne lepote, Sela i gradovi, Tradicija i običaji.

Potrebno je da sve fotografije budu u horizontalnoj (pejzažnoj) poziciji. Fotografije moraju da budu veličine 1920x1200 piksela, sa rezolucijom od 96 tačaka po inču, u formatu JPG. Svaki učesnik na konkursu može da pošalje maksimalno 10 fotografija.

Fotografije nagrađenih autora biće objavljene u septembru na web lokaciji Microsoft Srbija. Microsoft zadržava autorska prava objavljivanja fotografija nagrađenih autora.

Konkurs traje do 24. avgusta 2009. godine do 17 časova.

Fotografije mogu da se dostave lično na DVD disku ili poštom na adresu: Microsoft Srbija, Makedonska 30/6, 11000 Beograd. Takođe, slike mogu da se pošalju preko ove web lokacije ili elektronskom poštom.

Sve fotografije treba da budu arhivirane u jednu datoteku. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.