Mobilni telefon HTC Hero u ponudi Vipa

U prodajnim centrima Vipa od prošle nedelje je u ponudi najnoviji „pametni“ telefon HTC Hero, baziran na platformi Android, koji sadrži inovativni korisnički interfejs, tzv. HTC Sense.

,,Vip je prvi operator koji u Srbiju donosi HTC Hero, prvi telefon sa neverovatno intuitivnim interfejsom potpuno prilagodljivim korisniku”, kaže Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile. „Siguran sam da će ovaj vrhunski uređaj omogućiti Vipovim korisnicima da sasvim personalizovano pristupaju novim medijima i društvenim mrežama. Takođe, na raspolaganju im je i veliki izbor preinstaliranih aplikacija, kao što su Facebook i hiljade drugih, koje se potpuno besplatno preuzimaju sa Android marketa”.

Hero je prvi HTC uređaj sa korisničkim interfejsom HTC Sense, koji je zaslužan za najveću personalizaciju uređaja do sada. U okviru ovog interfejsa ponuđen je profil “Scene’’ koji podržava kreiranje različitih sadržajnih profila na ekranu u zavisnosti od situacija u kojima se telefon koristi, na primer na poslu, privatno, tokom vikenda itd.

Uređaj je lagan i kompaktan, udobno naleže u dlan, a opremljen je i HVGA ekranom od 3,2 inča koji je idealan za pregled Weba, multimedijalnih i drugih sadržaja. Kućište ovog lepo dizajniranog uređaja presvučeno je teflonskim premazom koji štiti telefon od grebanja. Ugrađeni su i modul GPS, digitalni kompas, senzor za gravitaciju i kamera od 5 megapiksela sa autofokusom. U paket je uključena memorijska kartica od 2 GB, ali uređaj po potrebi može da podrži do 16 GB spoljne memorije.

HTC Hero je u ponudi po početnoj ceni od 19.999 dinara u Vipovom paketu Postpejd 1800 u okviru kojeg korisnici imaju na raspolaganju besplatni internet paket od 1,8 GB. Na ovaj način korisnici mogu da bez dodatnih troškova pretražuju Internet i preuzimaju programe. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.