MSI najavio novi model graficke kartice iz serije Lightning

Poznati proizvođač grafičkih kartica i matičnih ploča, kompanija MSI, najavio je novi grafički akcelerator iz vrha ponude, model N275GTX Lightning. Kartica je zasnovana na nedavno predstavljenom Nvidijinom čipu GTX 275.

S obzirom na to da se radi o modelu izrađenom od vrhunskih komponenti, kao što su oklopljene prigušnice (Solid State Choke, SSC) i oklopljeni kondenzatori, koji su namenjeni ubrzanju radnih taktova grafičkog procesora i memorije, MSI tvrdi da je nova kartica brža od referentne Nvidijine grafičke karticee GTX 285.

MSI-jeva kartica N275 GTX Lightning ima desetofaznu naponsku jedinicu, 1792 MB DDR3 grafičke memorije i rashladni sistem tipa TwinFrozr II koji podržava tehnologiju SuperPipe tehnologiju. MSI navodi da je kartica namenjena ljubiteljima računarskih igara i korisnicima koji ubrzavaju radni takt procesora kako bi ostvarili visoke performanse i kvalitet. Fabrički definisan radni takt za grafički procesor je 700 MHz, dok memorija radi na frekvenciji od 2300 MHz. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.