Novi štedljivi Xeroxovi multifunkcijski štampači

Kompanija Xerox predstavila je novu seriju multifunkcijskih štampača Xerox WorkCentre 7400, koja obezbeđuje izuzetan kvalitet boje, zajedno sa funkcijama koje smanjuju troškove, potrošnju električne energije i zahtevaju manje prostora za smeštaj uređaja.
Ova serija koja obuhvata WorkCentre 7425/7428/7435, obezbeđuje funkciju skeniranja u e-poštu, za faks i dokumenta u formatu PDF, kao i kvalitet slike od 1200 x 2400. Korišćenjem Xeroxovog Emulsion Aggregate High Grade (EA-HG) tonera, sa manjim i konzistentnijim česticama, multifunkcijski štampači daju jasne otiske sa oštrijom slikom i mekšim prelazom. Dodatne funkcije za produktivnost serije WorkCentre 7400 obuhvataju Print Around, što obezbeđuje da i u slučaju da jedan posao napravi zastoj usled nedostatka resursa, ostali nastavljaju sa štampanjem. Na taj način zauzete radne grupe ne zaostaju sa zadacima.

Serija WorkCentre 7400 ima nekoliko ugrađenih alatki kao što su Auditron i Xerox Standard Accounting, koje regulišu i prate potrošnju boje. To korisnicima omogućava da upravljaju troškovima tako što biraju kada, gde i koliko boje im je potrebno.

Brzina štampanja i kopiranja od 35 strana u minuti, u boji i crno-belo, ukupan kapacitet papira od preko 5000 listova i mogućnost završne obrade, na primer, pravljenje brošura i bušenje rupa, predstavljaju neophodne alate za korisnike u zahtevnim radnim okruženjima.

Opremljeni Xeroxovom proširivom platformom, Extensible Interface Platform (EIP), nezavisni prodavci softvera i programeri mogu da izrade prilagođene aplikacije kojima se odmah pristupa sa ogromnog korisničkog interfejsa, čime se štedi dragoceno vreme korisnika i pojednostavljuju zadaci koji se ponavljaju.

U skladu je sa standardom Energy Star, serija WorkCentre ima potrošnju od samo 2 W u režimu mirovanja, što je značajno manje nego kod većine laserskih proizvoda za štampanje u boji. Multifunkcijski štampači su ujedno i prvi uređaji ovog tipa koji imaju ugrađene delove od bioplastike, čime se smanjuje emitovanje ugljen-dioksida za 16 posto tokom proizvodnje. (A.S.)


Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.