Providni mobilni telefon LG GD900 Crystal u ponudi MTS-a

MTS je u saradnji sa kompanijom LG Electronics predstavio providni telefon LG GD900 Crystal, koji će se naći u ponudi uz tarifne pakete Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid 4000.

Prvi providni telefon ima potpuno novi način funkcionisanja određenih karakteristika sa providnom tastaturom. Omogućeno je vrlo jednostavno upravljanje sa devet višenamenskih tastera po izboru, što ubrzava i olakšava upravljanje aplikacijama.

„Veliko nam je zadovoljstvo što zajedno sa kompanijom LG Electronics imamo priliku da na našem tržištu predstavimo novo rešenje u vidu prvog providnog telefona na svetu. MTS je pripremio ekskluzivnu ponudu koja će korisnicima omogućiti da budu u korak sa svetskim trendovima“, izjavio je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbije.

Providni mobilni telefon LG GD900 Crystal ima kameru sa rezolucijom od osam megapiksela, što predstavlja najvišu rezoluciju među kamerama u mobilnim telefonima, a moguće je fotografisanje i u mraku.

Posebnom kontrolom automatskog osvetljenja, jačina svetlosti ekrana se prilagođava okolini, a pristup i krstarenje Internetom, brz prenos podataka i gledanje multimedijalnih sadržaja na velikom ekranu, neke su od karakteristika koje su dostupne korisnicima samo jednim dodirom.

Cena mobilnog telefona LG GD900 Crystal uz tarifne pakete kompanije MTS iznosi 17.999,00 dinara . (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.