Samsungov telefon sa Androidom u Telenorovoj ponudi

Telenorova ponuda za postpejd korisnike proširena je najnovijim „pametnim“ telefonom Samsung I7500 Galaxy, baziranom na Android platformi. Uz kupovinu telefona sa Android platformom, novi korisnici dobijaju 5 GB mesečno besplatnog saobraćaja za korišćenje Interneta.

Prednosti telefona su nova platforma Android, koja donosi i bolju podršku za virtuelnu QWERTY tastaturu, koja okretanjem telefona može da se postavi u horizontalan položaj, a tasteri postaju udobniji za korišćenje.

Samsung I7500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google veb servise kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge mrežne aplikacije uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj „pametni“ telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i, ukoliko korisnik želi može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije.

Kućište Samsung telefona I7500 Galaxy sa Android platformom je jednodelno i veoma tanko – 11,9 milimetara. Ekran je osetljiv na dodir i izrađen u OLED tehnologiji, sa dijagonalom od 3,2 inča. Telefon ima standardni 3,5 milimetarski priključak za slušalice, što je neuobičajeno za „pametne“ telefone.

Vezu sa Internetom moguće je ostvariti preko Wi-Fi pristupnih tačaka (i u WLAN-u) ili mobilne GPRS/EDGE, odnosno Telenor 3G mreže brzinom od 7,2 Mb/s. Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom ima Bluetooth, USB 2.0 i odlični GPS prijemnik.

Namenjen je zahtevnim korisnicima koji intenzivno koriste napredne veb servise i predstavlja pravu pokretnu kancelariju. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.