Strateška saradnja kompanija SBB i Pink

Kompanije SBB i Pink potpisale su ugovor o strateškom partnerstvu kojim je kompletna satelitska (DTH) distribucija svih Pinkovih kanala za teritoriju Evrope, uključujući i Srbiju i sve teritorije bivše Jugoslavije, poverena SBB- u i njegovoj satelitskoj platformi Total TV.

Najveća novost za korisnike pakete Total TV jeste da će nacionalni Pinkovi kanali (Pink, Pink M, Pink BH) postati deo Plus, odnosno Total TV paketa. U istom paketu, svi korisnici u Srbiji i Crnoj Gori moći će da prate još tri Pink kanala - Pink Kids, Pink Family i Pink Music.

Ljubitelji muzike će moći da uživaju uz muzički paket koji će u svojoj ponudi sadržati Pink Extra, Pink Plus i Super Pink. Veliko interesovanje kod gledalaca izazivaju i Pink filmski kanali koje će korisnici Total TV-a i dalje moći da prate preko filmskog paketa koji sadrži: Pink Movies (24 sata strani filmski program), Pink Film (24 sata domaći filmovi), kao i Pink Action (24 sata akcionih filmova).

Korisnici mogu da očekuju još dva nova kanala: Super Pink - muzički kanal, koji će biti svrstan u muzički paket i Pink Slovenija, koji će biti deo Total TV paketa u Sloveniji. Ubrzo nakon toga, krenuće i emitovanje Pink Soap kanala, namenjenog ljubiteljima popularnih serija i televizijskih novela.

Pretplatnici iz Evrope, koji prate program Pinka preko DTH distribucije dobiće nove prijemnike Total TV na kojima će nastaviti da gledaju Pink programe posle isključenja sistema IREDETO krajem oktobra. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.