Canon i HP nastavljaju saradnju

Kompanije Canon i HP objavile su dalje udruživanje na polju zajedničkog pozicioniranja i distribucije novoe serije multifunkcijskih kancelarijskih sistema: Canonove multifunkcijske uređaje i HP-ove uređaje za korporativnu štampu i digitalizaciju.

Ovaj savez predstavlja nadgradnju već uspostavljenih partnerskih relacija između kompanija Canona i HP, i pozicionira obe kompanije tako da korisnicima nude novu klasu rešenja prilagođenih za veb, koja spaja Canonove multifunkcijske uređaje za procesiranje i sisteme za digitalizaciju dokumenata i slika, sa HP-ovim sistemima za upravljanje uređajima, IT integraciju i kancelarijske tokove rada.

Ovaj savez obuhvata trenutne i buduće proizvode obe kompanije, što korisnicima omogućava dragocenu kompatibilnost u svojim kompletnim infrastrukturama za štampanje. Canon i HP će takođe imati koristi od međusobnih softvera za upravljanje i ponudu softvera nezavisnih dobavljača, uključujući “Canon imageWARE Enterprise Management Console” i “Canon MEAP”, kao i “HP Web Jetadmin” i “HP Open Extensibility Platform”. Očekuje se da ova proširena ponuda proizvoda i usluga bude dostupna korisnicima u Severnoj Americi i Evropi, kao i globalnim korisnicima u ovim regionima. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.