Epson predstavio novi štampač velikog formata

Kompanija Epson predstavila je prošle nedelje novi model štampača velikog formata. Radi se o modelu Stylus Pro 3880 koji je namenjen štampi na foto papiru formata A2+.

Stylus Pro 3880 koristi naprednu Epsonovu tehnologiju četvrte generacije UltraChrome K3 sa pigmentim mastilom Vivid Magenta koje daje dugotrajne otiske, kako crno-bele, tako i u koloru.

Štampač A2 formata isporučuje se sa Epsonovim patentiranim Micro Piezo glavama za štampu, koje osiguravaju pravilan raspored mastila, dok pojedinačni kartridži osiguravaju ekonomski isplative otiske.

Upravljački programi za Stylus Pro 3880 omogućavaju profesionalnim korisnicima da odštampaju savršenu belu i crnu boju, nudeći impresivnu preciznost upravljanja bojama. Na raspolaganju su tri nijanse crne boje sa uvećanom sivom paletom koju su omogućile Epsonove tehnologije UltraChrome K3 i Vivid Magenta.

Postojanost i vernost boja takođe je unapređena, tako da korisnici mogu biti sigurni da će finalni proizvod izgledati tačno kao odobreni probni primerci.

Ulaganje papira vrši se putem tri ulazna sistema - automatskog ulagača, zadnjeg manualnog ulagača namenjenog specijalnim vrstama papira i prednjeg za krute medije.

Epson Stylus Pro 3880 je naslednik modela Epson Stylus Pro 3800 i biće u prodaji od oktobra 2009. po ceni od 1623 dolara. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.