Lexmark predstavio nove multifunkcijske štampače

Kompanije Lexmark je u utorak u Beogradu predstavila novu seriju mlaznih multifunkcijskih uređaja posebno dizajniranih za poslovne korisnike u malim i srednjim preduzećima. Najinteresantnije karakteristike predstavljenih modela su upravljanje gotovo svim funkcijama putem ekrana osetljivih na dodir i mogućnost povezivanja sa Internetom.

Jedan od rukovodilaca u domaćoj ispostavi kompanije Lexmark International, Darko Radović, predstavio je novu gamu multifunkcijskih štampača koji obuhvataju dva uređaja kojima se upravlja preko Lexmarkovog ekrana osetljivog na dodir, myTouch, dijagonale 10,9 cm. Lexmark myTouch sa SmartSolutions tehnologijom je inovativan pristup koji donosi jednostavno korišćenje uređaja preko ikona grafički prikazanih na ekranu i upravljanje uređajem koje je lako i intuitivno za korisnika.

Sa tehnologijom SmartSolutions Lexmark će svoja napredna rešenja koja koriste veliki poslovni sistemi predstaviti korisnicima u malim i srednjim preduzećima po pristupačnoj ceni čime će im uštedeti vreme i novac a učiniće ih znatno efikasnijim.

Svi predstavljeni uređaj korist novu tehnologiju štampe VIZIX koja donosi zasebne patrone za mastila, veću jedinstvenu brzinu štampe i impresivan kvalitet otiska. Sve ovo daje mogućnost korisniku da izabere uređaj prema svojim potrebama a da ne mora zbog cene uređaja da pravi kompromis kada su u pitanju brzina štampe ili kvalitet otiska. Sa novom tehnologijom VIZIX korisnik menja samo onu patronu sa mastilom koja je prazna i zaista treba da se zameni, a za sve uređaje dostupne su i patrone sa mastilom velikog kapaciteta što predstavlja značajnu uštedu kada je cena štampe u pitanju. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.