Novi modeli štampača HP InkJet

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je najnovije modele InkJet štampača namenjenih malim i srednjim preduzećima, ali i za ličnu upotrebu. Novi, redizajnirani modeli omogućuju korisnicima da štampaju, kopiraju, skeniraju i razmenjuju faksove, povećavajući produktivnost i olakšavajući obavljanje kancelarijskih poslova. Osim toga, novi modeli InkJet štampača smanjuju troškove štampanja, istovremeno štedeći vreme i električnu energiju.

HP multifunkcijski uređaji zadovoljavaju standard Energy Star, što znači da je 35 odsto delova kućišta štampača napravljeno od reciklirane plastike. Imaju bežičan pristup i uz pomoć HP Smart Web Printinga optimizuju štampanje sa veba.

Štampači koriste XL ink kartridže velikog kapaciteta i omogućavaju do tri puta više odštampanih crno-belih strana i do 2,5 puta više odštampanih strana u boji nego njihovi prethodnici. Fotografije štampane na ovim štampačima izlaze s finom, ujednačenom bojom i naglaskom na detaljima.

Photosmart štampači imaju ugrađen prorez za memorijsku karticu i HP TouchSmart ekran, osetljiv na dodir, koji služi za lakšu navigaciju. Bežično povezivanje je integrisano, dok je podešavanje za svetlost i boje automatsko, kao i automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju.

Ink in Business štampači poseduju specijalnu ColorLok tehnologiju koja omogućava štampanje vodootpornih dokumenata, kod kojih se mastilo brzo suši. Osim toga, štampaju profesionalna dokumenta u boji, po ceni nižoj za 50 posto u odnosu na štampu na laserskim štampačima. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.