Prve slušalice koje se aktiviraju stavljanjem u uši

Sony Ericsson bi dugme Play uskoro mogao da pretvori u stvar prošlosti svojim novim slušalicama MH907 predstavljenim u ponedeljak. Ovo su prve slušalice koje omogućavaju da slušate muziku i odgovarate na telefonske pozive tako što ćete ih ugurati u uši ili izvući iz njih.

Da biste slušali muziku jednostavno gurnite obe slušalice u uši i muzika će automatski početi da svira. Pauzu ćete napraviti tako što ćete izvući jednu slušalicu, a ukoliko izvučete obe, svirka prestaje u potpunosti. Da biste odgovorili na telefonski poziv, učinite isto to. Ukoliko vas neko pozove dok slušate muziku, treba da izvadite obe slušalice iz ušiju kako biste zaustavili muziku, a potom da jednu slušalicu vratite kako biste odgovorili na poziv.

Sony Ericsson kaže da se slušalice MH907 aktiviraju kontaktom s telom (zbog primenjene kapacitivne tehnologije SensMe), tako da nećete moći nenamerno da aktivirate telefon ili uključite muziku kad su vam slušalice u džepu ili torbici.

Ukoliko biste hteli da kupite ovakve slušalice za svoj iPhone ili neki drugi pametni telefon, slobodno to zaboravite. Ove slušalice su kompatibilne samo s telefonima Sony Ericsson koji imaju konektor Fast Port – patentirani izum ove kompanije koji se nalazi na dnu njenih telefona. Spisak telefona koji ga imaju nalazi se ovde.

Slušalice će se pojaviti u prodaji širom sveta u toku ove nedelje i koštaće oko 40 evra. Na raspolaganju će biti u tri boje – žutoj, beloj i hromiranoj. Slušalice još sadrže i mikrofon i FM antenu.

Pogledajte ovaj video ako vas zanima kako rade. (M.V.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.