ViewSonic i PDS predstavili nove uređaje

Kompanije ViewSonic i Pakom Distribution System (PDS) su u četvrtak održale konferenciju za novinare, na kojoj su predstavljeni najnoviji proizvodi poznatog proizvođača. U centru pažnje bili su prenosivi Internet računar ViewSonic VNB101, računar tipa “sve-u-jednom” VPC100 sa 19-inčnim ekranom širokog formata, stoni Internet računari PC Mini, multimedijalni plejeri, novi ViewSonicov koncept PC TV, 3D projektori kao i prvi 22-inčni monitor širokog formata sa 3D mogućnostima i osvežavanjem na 120Hz. Konferenciju je otvorila Karolina Girgis, Pakomov rukovodilac marketinga, a prisustvovali su predstavnici brojnih domaćih medija.

Prenosivi Internet računar VNB101 zasnovan je na Intelovom procesoru Atom koji predstavlja poslednju reč tehnologije u domenu procesora za ultratanke mobilne uređaje. Omaleni računar u potpunosti novog dizajna, isporučuje se u crnoj (Pop Black), zlatnoj (Shiny Gold) i i crvenoj boji (Loving Red) uz dve godine garancije.

Računar tipa “sve-u-jednom” VPC100 svojim elegantnim dizajnom i sjajnim performansama postavlja nove smernice u ovom segmentu. Karakterišu ga jednostavnost korišćenja, izuzetno mala potrošnja energije i rezolucija od 1366 x 768 piksela.

ViewSonicov monitor VX2268wm predstavlja prvi LCD monitora sa osvežavanjem od 120Hz, na koje se čekalo još od doba CRT monitora. Pomenuti model ima mogućnost prikazivanja 3D sadržaja, odziv od 2ms i kontrast od 20000:1.

Ovim potezom kompanije ViewSonic i PDS su omogućile ponude novih ViewSonic proizvoda ne samo korisnicima sa dubokim džepom nego i ostalim potencijalnim kupcima. (I.S.)


Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.