Vip predstavio novi BlackBerry Curve 8520

Vip mobile i kompanija Research In Motion (RIM) najavili su da je novi model mobilnog telefona BlackBerry Curve 8520 na raspolaganju i korisnicima u Srbiji. Ovaj uređaj, dodatak seriji BlackBerry Curve „pametnih“ telefona, od sada se može kupiti u centrima Vip širom Srbije po početnoj ceni od 1 dinara u tarifi postpejd 1800.

BlackBerry Curve 8520 smartphone ima QWERTZ tastaturu za udobno i precizno kucanje poruka elektronske pošte i standardnih poruka (IM, SMS, MMS). Osim naprednih funkcija „pametnog“ telefona, BlackBerry Curve 8520 omogućava korisniku i veoma jednostavan, brz i bezbedan pristup kompanijskim ili privatnim nalozima e-pošte, kalendaru i obavezama putem tzv. “push” tehnologije, dok ugrađen Wi-Fi omogućava brže pretraživanje i „preuzimanje“ aplikacija i podataka sa Interneta.

„Verujem da će novi BlackBerry Curve privući poslovne i privatne korisnike jer im omogućava da sa sobom uvek imaju svoje poruke elektronske pošte, kontakte i ažuriran kalendar – po najpovoljnijoj ceni“, istakao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

„Novi BlackBerry Curve 8520 će svakako privući mnoge da pređu sa standardnog telefona na tzv. smartphone telefone. Ovo je sjajna dopuna postojeće serije Curve i omogućava jednostavno slanje i primanje elektronske pošte, upotrebu socijalnih mreža na internetu i multimedijalne aplikacije koje su korisnici već zavoleli kod BlackBerry uređaja“, izjavio je Mark Guibert, potpredsednik za Korporativni marketing, RIM.

Više informacija o mobilnom telefonu BlackBerry Curve 8520 možete videti ovde.. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.