Hrana i piće sa oznakom Farmville

VELIKI AMERIČKI LANAC MALOPRODAJNIH objekata 7-Eleven pokrenuće narednih dana promotivnu akciju u okviru koje će se u prodavnicama naći hrana i piće sa oznakom popularne igre sa Facebooka Farmville.

Ljubitelji Farmvillea će prilikom kupovine proizvoda sa oznakom igre moći da osvoje neke ekskluzivne predmete, a igra će se reklamiratu u svakoj od 7000 prodavnica koliko kompanija 7-Eleven ima širom SAD. Osim na flašama sa pićem Slurpi, oznaka Farmville će se naći i na posudama sa sladoledom koje nalikuju onima u kojima se isporučuje sladoled kompanije Ben & Jerry. Oba proizvoda će se u prodaji naći 1. juna i prodavaće se do 15. jula, ili dok nestane zaliha. S obzirom na broj igrača Farmvillea, verovatnije je da će se pre ostvariti druga opcija.

Kompanija 7-Eleven je i ranije koristila popularne robne marke iz sveta računarskih igara. U njenim objektima su se svojevremeno prodavali proizvodi pod oznakom Kratos (piće Slurpi je bilo jedan od njih) i promovisala igra God of War III uz pomoć kodova za preuzimanje koji su se nalazili na čašama. (M.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.