Orion telekom – novi telekomunikacioni operater u Srbiji

KOMPANIJA ORION TELEKOM POSTALA je novi operater fiksne bežične telefonije i Interneta u Srbiji, a nastala je spajanjem kompanija Sezampro, NeobiNet i MediaWorks.

Novoosnovana kompanija je u Beogradu već počela sa pružanjem usluge mobilnog Interneta, dok će sa predstavljanjem novih proizvoda i usluga fiksne telefonije preko bežične tehnologije CDMA početi u junu ove godine.

Usluge Orion telekoma uključivaće bežičnu fiksnu telefoniju, fiksni i prenosivi Internet, a po rečima generalnog direktora Orion telekoma, Slobodana Đinovića, usluge će korisnicima biti ponuđene po povoljnim cenama i na tehnički unapređenom nivou usluga.

„Kroz svoja ulaganja i unapređene usluga, Orion telekom se obavezao na doprinos bržem razvoju tržišta telekomunikacija u Srbiji, daljoj liberalizacija tržišta i njegove konkurentnosti, kao i na povezivanje krajnjih korisnika sa javnom mrežom preko novog operatera“, naglasio je Slobodan Ðinović.

Đinović je istakao da će Orion telekom svoje usluge najpre ponuditi u Beogradu i prigradskim naseljima, a u junu u većim gradskim centrima, dok će do kraja godine njihove usluge biti dostupne i u ruralnim delovima zemlje.

„Uz neke pakete usluga korisnici će moći da dobiju i besplatan pristup Internetu određene brzine“, rekao je Đinović, istakavši i da su ove usluge prvenstveno namenjene korisnicima koji imaju dvojničke linije, ali i korisnicima sa posebnim potrebama.

Kompanija Orion telekom planira da u narednih pet godina uloži još oko 50 miliona evra na tržištu telekomunikacija u Srbiji. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.