Pantheon osvaja Srbiju

NOVOOSNOVANA DOMAĆA KOMPANIJA DATALAB Automotive u četvrtak je predstavila medijima, ali i zainteresovanim predstavnicima auto kuća, skup poslovnog softvera za upravljanje svim aspektima poslovanja, od prijema preko distribucije do prodaje vozila, uključujući i podršku i sevisiranje. Osnovu softverskog paketa čini Datalabov program Pantheon namenjen vodjenju poslovnih knjiga i statističkoj analizi poslovnih rezultata, dok su za naprednu distribuciju i prodaju vozila zaduženi programi i’Car DMS i i’Car Marketing.

Prezentaciju je otvorio Andrej Mertelj, direktor slovenačke kompanije DataLab koja je jedan od osnivača domaće kompanije Datalab Automotive. Posle opisivanja poslovnog modela Datalaba, ciljeva i motiva u osnovi softvera Pantheon, reč je predao direktoru autokuće HitAuto, dilera Renoovih vozila na teritoriji Srbije. Zoran Dragoj naveo je prisutnima razloge i motive koji su doprineli da se opredele upravo za softver kompanije Datalab, koji je po njegovim rečima jedino pravo i sveobuhvatno rešenje na ovim prostorima. Integracija novog softverskog rešenja omogućila je brži i efikasniji rad sa lakšim i sveobuhvatnijim uvidom u stanje poslovanja firme, dok je sa druge strane aplikacija i’Car omogućila praćenje statusa svakog vozila.

Nakon interesantnog filma koji je prisutnima približio praktičnu upotrebu predstavljenog softvera, Persida Pandurović, direktor kompanije Datalab Automotive, upoznala je zainteresovane sa poslovanjem domaće kompanije i njenim ciljevima. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.