Altec Lansing predstavio Octiv Mini

ALTEC LANSING PREDSTAVIO je Octiv Mini, elegantno dizajniranu baznu stanicu sa zvučnikom i alarmom za Appleov iPod. Početak prodaje stanice je najavljen za jul ove godine.

Najuočljivije na novom Octivu je njegov „kockast“ dizajn koji pored elegancije odikuju i male dimenzije, što štedi prostor na radnom stolu. Pored toga što može da reprodukuje muziku sa bilo kog modela iPoda i iPhonea, uz istovremeno punjenje njihove baterije, Octiv Mini može poslužiti i kao budilnik. Isporučuje se sa Altecovom aplikacijom Alarm Rock koja omogućava iPhoneu i iPodu da funkcionišu kao digitalni satovi s alarmom. Za buđenje se može izabrati klasičan alarm ili melodija sačuvana na iPodu.

Potencijalnim kupcima će se dopasti cena ove priključne stanice koja iznosi 60 dolara, dok je Altec Lansing u svojoj mrežnoj prodavnici nudi za svega 50 dolara, što Octiv Mini čini znatno jeftinijim od većine sličnih uređaja pune veličine. Imajući u vidu reputaciju koja prati Altec Lansing kada je u pitanju kvalitet audio uređaja, Octiv Mini će gotovo sigurno skrenuti pažnju na sebe. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.