Canon i Océ najavili integraciju

KOMPANIJE CANON I OCÉ NAJAVILE su inicijalne korake u svojoj integraciji, u skladu sa obaveštenjem iz novembra prošle godine da će udružiti snage i postati globalni lider u štamparskoj industriji.

Ova integracija pruža mogućnost uklapanja ponude proizvoda, zajedničko istraživanje i razvoj, kao i formiranje prilagođenih rešenja u kombinaciji hardvera, softvera i usluga iz obe kompanije.

Korisnici će kroz pristup ponudi proizvoda obe kompanije imati koristi od šireg spektra štamparskih usluga. Na sajmu IPEX 2010, posetioci su po prvi put mogli da vide primere kakve bi koristi u Evropi mogli da imaju od ove integracije.

Océ je izlagao Canon uređaj imagePRESS C7000VP povezan sa Océ softverom za pripremu štampe PRISMAprepare, pokazujući kako tehnologije ove dve vodeće kompanije mogu biti integrisane. Ova demonstracija je samo jedan primer kako Canon i Océ tehnologije već rade zajedno, a kako integracija napreduje, kompanije će zajednički planirati buduće kombinacije hardvera i softvera za produkcijsku štampu.

Kompletna softverska rešenja za okruženja proizvodne štampe Canon Helix Production Workflow i Océ PRISMA prilagođene su potrebama korisnika. Helix Production Workflow je projektovan da podrži interno okruženje za štampu. Softversko rešenje Océ PRISMA podržava i internu štampu i komercijalne štampare koji posluju u okruženju profesionalne produkcijske štampe. Oba rešenja su fleksibilna i obezbeđuju mogućnost za zadovoljenje širokog spektra potreba produkcijske štampe dok se koriste otvoreni standardi za zaštitu investicija Canon i Océ klijenata.

Prvi koraci su preduzeti za integraciju ponude proizvoda u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike: Canonovi proizvodi će biti plasirani kroz prodajne kanale Océa tokom druge polovine ove godine, dok će se Océovi proizvodi nuditi kroz Canonove kanale prodaje. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.