Četiri jednostavna rešenja za probleme sa iPhoneom 4

PA ŠTA AKO NEKI MODELI IPHONEA gube signal ako stavite ruku preko antene? To je vaš problem, a ne Appleov.

„Nema tu problema,“ poručio je izvršni direktor kompanije Apple, Stiv Džobs, posetiocu foruma MacRumors. „Jednostavno izbegavajte da ga držite na taj način.“

U redu, ali šta je sa drugim prijavljenim problemima sa modelom iPhone 4, uključujući i diskoloraciju ekrana, obrnute tastere za kontrolu jačine zvuka, tvrdoglavu kameru i izgreban ekran? Ako Apple želi da korisnike okrivi zbog problema sa antenom, zašto bi se tu zaustavio? Evo kako bi kompanija trebalo da reši i sve one druge dosadne probleme:

Žute tačke ili crte na ekranu

To se zove ksantopsija – žutovidost. Potražite je na Wikipediji. Pronaćićete članak (na engleskom jeziku) o tome kako je i Vinsent Van Gog patio od ksantopsije zbog određenog leka protiv epilepsije, a kao rezultat naslikao je neke izvanredne slike. Pomislite samo na sve one divne stvari koje ćete moći da radite nasvom novom iPhoneu 4 sa žućkastim ekranom. Verovatno da nećete poludeti i iseći svoje uvo.

Zadnja kamera ne radi

Da vam pravo kažemo, vaši prijatelji su ružni. Žao mi je, ali za dobrobit otvorenog Interneta, Apple ne može da dozvoli da se takve fotografije nađu na lokacijama Flickr ili Facebook. Bolje da blenda kamere ostane zaglavljena. I molimo vas, prestanite da preuzimate aplikacije za filtriranje fotografija; kada Apple kaže da iPhone 4 „menja sve“, ne misli baš na sve!

Okrenuti tasteri za jačinu zvuka

To je mali trik Applea kako bi zaštitio vaš sluh. Da li ste znali da samo sat vremena slušanja muzike preko iPoda može oštetiti vaš sluh? Nije vam bitno; i dalje ćete „odvrnuti do daske“ vašu omiljenu pesmu zato što je gradski prevoz previše bučan – e, pa nećete, sa Appleovim revolucionarnim tasterima za kontrolu jačine zvuka.

Šta kažete? Vi zapravo želite da smanjite zvuk? Appleu i onako nije potreban staromodna osoba kao vi da se hvali svojim iPhoneom 4 na javnom mestu.

Staklo koje se lako grebe

Zašto se zaustaviti na samo nekoliko ogrebotina? Rajan Salerno sa lokacije Gizmodo je lepo to odradio ispuštajući iPhone 4 na vreli asfalt Njujorka. Slučajno, naravno, ali Salerno kaže da „mu izgled daje i karakter... valjda.“ Tako je, Rajane. Ogrebani i izlomljeni iPhoneovi izledaju kao pahulje. To su oni strašni Androidi o kojima treba da brinete. (M.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.