Fudbalska groznica stigla i do Poljske

NAKON ČETIRE GODINE IŠČEKIVANJA, najveći svetski turnir u fudbalu je pred nama. Nadmetanje najboljih svetskih fudbalera je praznik za sve prave ljubitelje fudbala kojima je kompanija Wilk Elektronik namenila USB fleš disk adekvatno nazvan Gooddrive Football.

Gooddrive Football je najnoviji proizvod jedinog evropskog proizvođača memorija, poljske kompanije Wilk Elektronik. Već na prvi pogled primetno je da je ovaj prenosivi disk kao stvoren za stvoren za verne navijače. Zaštitno kućište diska u obliku fudbalske lopte i zeleni poklopac sa motivima fudbalskog terena ukazuju na sportski karakter ovog proizvoda.

Kućište USB diska izrađeno je od posebne smese gume koja će pružiti potpunu zaštititu podataka čak i u situaciji kada bi disk poslužio kao fudbalska lopta (Gooddrive Football može izdržati potrese i od 300 G).

Gooddrive Football ima kapacitet od 4 GB, što omogućava skladištenje cele fudbalske utakmice, odnosno više od 1000 slika. Slično drugim proizvodima firme Wilk Elektronik, Gooddrive Football se isporučuje sa doživotnom garancijom. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.