Goodram predstavio nove memorijske module

JEDINI PROIZVOĐAČ RAM MEMORIJA u Evropi, poljska kompanija Wilk Elektronik, početkom sezone letnjih odmora počeće sa prodajom novih DDR3 memorijskih modula.

Memorije kapaciteta 2GB, radnog takta od 1600 MHz i kašnjenja 8-8-8-24, dostupne su kao pojedinačni moduli, Dual Channel (2 x 2 GB) i Triple Channel (3 x 2 GB) kompleti. Nova serija memorija Play zasnovana je na odabranim Micronovim čipovima D9 i šestoslojnim štampanim pločama. Elektroniku štite crni hladnjaci koji ne samo da lepo izgledaju već i vrlo efikasno odvode toplotu

„Goodramova serija memorija Play je odgovor na potrebe naših klijenata koji očekuju bolju memoriju od standardne 1333, a istovremeno jeftiniju od modula brzine 2000MHz”, pojašnjava Vjeslav Vilk, predsednik kompanije Wilk Elektronik. „Nove memorije radne frekvencije 1600 MHz i kapaciteta 2 GB su kao stvorene za najnovije igre, grafičke programe i druge zahtevnije aplikacije.”

Serija Goodramovih memorija Play je upotpunosti kompatibilna sa AMD-ovim (AM3) i Intelovim (LGA 1156, 1366) platformama. Preporučena maloprodajna cena kompleta Play 2 x 2 GB DDR3-1600 MHz je 134,95 dolara. Memorije se isporučuju sa doživotnom garancijom. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.