Goodramovi memorijski moduli od 4 GB

DANAŠNJI STONI RAČUNARI PODRŽAVAJU i do 192 GB DDR3 sistemske memorije, a zahvaljujući najnovijim memorijskim modulima poljske kompanije Goodram izvestan deo mogućeg kapaciteta moći će i da bude iskorišćen. Goodram je predstavio DDR3 module kapaciteta 4 GB i brzine 1333 MHz. Moduli su dostupni u kompletima namenjenim dvokanalnom i trokanalnom pristupu sistemskoj memoriji.

Poljski proizvođač memorija, kompanija Wilk Elektronik koja je i nosilac robne marke Goodram, sa zadovoljstvom je ponudila prve memorijske module ovako visokog kapaciteta proizvedene u Evropi. Zahvaljujući tome, svaki korisnik odgovarajućeg računara može da uživa u dodatnim mogućnostima koje pruža sistemska memorija kapaciteta do 12 GB. Do sada su se moduli tako velikog kapaciteta koristili jedino u serverskim mašinama i radnim stanicama. Goodramove memorije kapaciteta 4 GB proizvedene u Poljskoj, namjenjene su individualnim korisnicima. „Najnovije igre i programi za poslovnu primenu zatevaju sve više memorije” primećuje Vieslav Vilk, predsednik kompanije Wilk Elektronik, „naši proizvodi omogućavaju iskorišćavanje svih mogućnosti 64-bitnih operativnih sistema, a time i AMD-ovih i Intelovih procesora najnovije generacije.”

Na primer, najnoviji operativni sistem kompanije Microsoft podržava do 12 GB radne memorije u svojoj 64-bitnoj verziji, dok varijante Proffesional i Utlimate mogu adresirati i do 192 GB. Memorijski moduli kompanije Goodram, kapaciteta 4 GB u potpunosti su kompatibilne s Intelovim i AMD-ovim procesorima nove generacije. Svi memorijski moduli koje proizvodi Wilk Elektronik isporučuju se kupcima uz doživotnu garanciju. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.