IBM-ov kontejnerski centar gostuje u Beogradu

IBM ĆE U ČETVRTAK 10. JUNA U Beogradu održati jedan iz serije regionalnih skupova PMDC Roadshow na kojima sa svojim partnerima predstavlja prenosivi modularni centar za obradu podataka (Portable Modular Data Center).

Centar je na putovanje krenuo 10. maja i do sada je bio izložen u Litvaniji, Rusiji (Moskva), Bugarskoj (Sofija) i Turskoj (Ankara i Istanbul). Pored IBM-a u njegovom opremanju učestvovale su i brojne druge kompanije (ABB, Siemon, Socomec, Conteg, Starline, APC, Stulz i Eaton) čiji su proizvodi omogućili da se dobije jedinstveno rešenje koje odlikuje nova i otvorena arhitektura zasnovana na skalabilnosti, energetskoj efikasnosti i nižoj ceni posedovanja, a može se prilagoditi da radi s bilo kojom vrstom IT hardvera.

Izložba će posetiocima omogućiti da saznaju kako mogu poboljšati performanse i bezbednost centra za obradu podataka i upoznaju nove tehnološke tendencije i primenjene standarde kao i moguće rizike i njihov stvarni ekonomski uticaj na preduzeće.

Kamion s kontejnerskim centrom biće postavljen na parkingu hotela Hyatt. Posetioci će izloženi centar moći samostalno da pogledaju od 9,00 do 13,30 časova, a u 14,00 će biti organizovana demonstracija njegovih mogućnosti. (M.V.)


Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.