Kongres Jisa DICG u Herceg Novom

U HERCEG NOVOM JE JUČE OTVOREN 15. kongres Jisa DICG koji organizuju Jedinstveni informatički savez Srbije (Jisa) i Društvo informatičara Crne Gore (DICG). Kongres traje od 13. do 19. juna, a svim učesnicima kongresa omogućeno je da prisustvuju i skupu South East European Forum ICT (SEFICT), koji se danas održava u Dubrovniku.

Kongres Jisa DICG je jedan od vodećih informatičkih skupova u našem regionu i svake godine okuplja sve više domaćih i regionalnih ponuđača i korisnika informacionih tehnologija. I ove godine na kongresu će se predstaviti kompanije iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Jedna od glavnih tema ovogodišnje kongresa JISA DICG biće informatičko obrazovanje. Prezentacije i izlaganja na kongresu imaće poznati evropski analitičari, među kojima je i Jorn Figalt (ITM Europe, Danska), a učestvuje i veliki broj gostiju iz Evrope i Azije.

Cilj Kongresa Jisa DICG je razmena praktičnih iskustava u oblasti primene informaciono-komunikacionih tehnologija u svim oblastima poslovanja. Usmerenost na najnovije trendove u oblasti IKT je uticala da Kongres Jisa DICG postane jedan od vodećih informatičkih skupova u našem regionu i mesto okupljanja domaćih i regionalnih ponuđača i korisnika informacionih tehnologija.

Više detalja o ovom kongresu možete videti ovde. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.