Perihard donacijama pomaže Svratište za decu

U ŽELJI DA POMOGNE NESREĆENOJ DECI ulice, kompanija Perihard poziva sve zainteresovane firme i fizička lica da pomognu Svratištu za decu, učešćem jedinstvenoj humanitarno-ekološkoj akciji, doniranjem svojih praznih tonera za štampače.

Perihard će besplatno preuzeti prazne toner kasete od svih zainteresovanih i svaku praznu originalnu toner kasetu vrednovaće sa 100 dinara. Celokupna vrednost ovako prikupljenih praznih toner kaseta biće uplaćena u humanitarne svrhe sa ciljem da se pomogne deci sa ulice.

Na beogradskim ulicama živi i radi preko 350 dece bez roditeljske brige, krova nad glavom, toplog kreveta, redovnog obroka, zdravstvene zaštite, mogućnosti da se okupaju.

„U njihovih potresnim svedočenjima preko televizijskih ekrana mogli smo čuti da su ta deca često izložena fizičkoj i psihičkog torturi, trgovini ljudima i robovskom radu. Postali smo svesni da ova deca žive oko nas, namučena, gladna i nesrećna. Sa malo dobre volje možemo umanjiti njihovu patnju.”, naglašavaju iz Periharda. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.