Počelo prijavljivanje za Sinergiju 2010

DESETA PO REDU IT KONFERENCIJA Sinergija 10 održaće se od 15. do 19. novembra u centru Sava u Beogradu. Svi zainteresovani već od 24. juna mogu da se prijave za učešće na konferenciji i iskoriste 50% popusta za registraciju koja važi tokom letnjeg promotivnog perioda. Do 15. septembra cena kotizacije iznosi 22.050 dinara, od 15. septembra do 15. oktobra kotizacija je 33.075 dinara, a od 15. oktobra do 15. novembra cena kotizacije biće 44.100 dinara.

Najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu jugoistočne Evrope biće obeležena pokretanjem interaktivnog portala i formiranjem grupa Sinergija na društvenim mrežama.

“Za devet godina postojanja Sinergija je postala regionalni brend koji se vezuje ne samo za Microsoft tehnologije, već za sve što je novo i aktuelno u čitavom IT svetu. Ona je prozor u budućnost za koji se ljudi vezuju i cene je zbog njenog inovativnog efekta na IT zajednicu“ istakao je Vladan Živanović, direktor kompanije Microsoft Srbija.

Na Sinergiji 2010 biće prikazani najaktuelniji svetski trendovi koji utiču na sve segmente društva koji koriste informaciono-komunikacione tehnologije.

„Oblak računarstvo, kao globalni trend koji osvaja IKT, obeležiće ovogodišnju Sinergiju i označiti početak jedne nove ere koja će promeniti način na koji shvatamo IKT. Jubilarna deseta Sinergija pod uticajem „Oblaka“ pružiće priliku svim ljubiteljima informacione tehnologije da budu u toku sa aktuelnim svetskim dešavanjima“ naglasio je Borko Kovačević, direktor konferencije Sinergija. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.