Počeo World Cyber Games 2010 za Srbiju

ODABIROM IGARA KOJE ĆE TAKMIČARI igrati ove jeseni u Beogradu, World Cyber Games (WCG) u Srbiji je i zvanično počeo. Podsetimo, posetioci stranica www.wcg-adria.com/serbia su u mesec dana dugoj anketi odlučili da će se 28. i 29. avgusta u Expo centru igrati Counter Strike i Warcraft.

Prijave za ovaj službeni deo turnira počinju 14. juna, a mogu se prijaviti svi državljani Republike Srbije koji ispunjavaju starosne granice za odabrane igre, ispunjavanjem obrasca koji će biti objavljen na stranicama www.wcg-adria.com/serbia i uplatom odgovarajuće kotizacije. Prijave će trajati do 1. avgusta 2010. ili do popunjavanja raspoloživog broja mesta.

Podsećamo takođe da do 27. juna na zvaničnim veb stranicama WCG-a traje glasanje za nosioca baklje WCG-a za našu regiju. Baklja ove godine u Evropi prolazi kroz Nemačku, Srbiju i Italiju.

Organizacioni tim WCG Adria intenzivno radi na organizaciji turnira, kako bi sve bilo spremno za nacionalno finale, ali i propratne događaje. Na zvaničnim veb stranicama uskoro slede nagradne igre organizovane u saradnji sa partnerskim kompanijama u kojima će svi zainteresovani posetioci imati priliku da uz malo truda i sreće osvoje vredne nagrade.

Početkom jula biće organizovane i najavne manifestacije na kojima će se svi zainteresovani moći upoznati sa turnirom i probno zaigrati neke igre i za to dobiti nagrade zvaničnih sponzora i partnera takmičenja.

Partneri WCG-a u Srbiji ove godine su Samsung, Coolermaster, Microsoft i ComputerLand. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.