Skener imageFORMULA P-150 dostupan i korisnicima Macintosha

KOMPANIJA CANON EUROPE PREDSTAVILA je prenosivi skener velike brzine imageFORMULA P-150M kako bi izašla u susret potrebama brojnih korisnika Appleovih računara Macintosh. Njegova isporuka širom Evrope počinje sredinom ovog meseca.

Novi model je naslednik već nagrađivanog skenera imageFORMULA P-150, koji se na tržištu pojavio u novembru prošle godine i ponudio korisnicima mogućnost da skeniraju gde god se nalaze. Novi skener opremljen je softverskim paketom koji je posebno namenjen Mac sistemima, a kompatibilan je i sa sistemima sa Windowsom i Linuxom.

Jedinstveni softver CaptureOnTouch Lite omogućava jednostavno skeniranje, bez potrebe da se instalira bilo koja aplikacija ili upravljački program. Zadržane su mnoge od karakteristika popularnog modela imageFORMULA P-150, kao što su kompaktan dizajn i brzo priključivanje i skeniranje putem USB priključka. Bilo da se nalaze u kancelariji, kući ili su negde u pokretu, korisnici imaju mogućnost skeniranja do 15 strana u minutu.

„Od pojavljivanja skenera imageFORMULA P-150 iskazano je veliko interesovanje za sličan proizvod za korisnike Macintosha i meni je zadovoljstvo da najavim P-150M, namenski skener za to tržište”, rekao je Šon Sjumacu, direktor evropskog Sektora za skenere u kompaniji Canon Europe.

„Kao jedan od najmanjih i najbržih dupleks A4 skenera koji postoje, savršen je za poslovne ljude koji su često na terenu, kao što su arhitekte, marketinški stručnjaci i dizajneri, i omogućava im da odmah prebace dokumenata u kancelariju. Dizajnerski tim kompanije Canon uspeo je da stvori jedan od najbržih i najlakših proizvoda u svojoj klasi i prilagodi ga zahtevima korisnika Appleovih računara", naglasio je Sjumacu.

Softver CaptureOnTouch omogućava jednostavno skeniranje zahvaljujući unapred konfigurisanim radnjama, uključujući skeniranje pomoću aplikacije iPhoto. Sinhronizovanjem aplikacija iTunes i iPhoto korisnici mogu veoma lako da prebace skenirana dokumenta na iPhone ili iPod uređaje.

Postojeći korisnici modela imageFORMULA P-150 mogu preuzeti upravljački program za računare Mac sa Canonove Web lokacije za tehničku podršku. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.