Zabava na 3D način

SONY, RENOMIRANI PROIZVOĐAČ ELEKTRONSKIH uređaja široke potrošnje, prošle nedelje je izložio svoje najnovije proizvode u prostoru galerije Progres. Na četvorodnevnom događaju, nazvanom Sony Open Days, posetioci su imali prilike da se bliže upoznaju sa inovacijama iz domena 3D tehnologije i takmiče se u igranju na konzolama Play Station. Posetioce je kroz svet multimedije iskusno usmeravao poznati voditelj Ivan Ivanović.

Pažnju posetilaca privukli su novi modeli Sonyevih televizora razvrstanih u četiri serije.

Serija Signature LX impresionirala je prisutne svojim 3D mogućnostima. Televizori sa LED pozadinskim osvetljenjem, koje je i omogućilo tanak dizajn, prilagođavaju svoj intenzitet ambijentalnom osvetljnju zahvaljujući ugrađenom senzoru.

Serija Cinematic HX dizajnirana je sa pažnjom koja je posvećena vrhunskom kvalitetu slike, ali i zvuka, tako da korisniku može pružiti bisokopski užitak u sopstvenom domu. Slično prethodnoj seriji, HX monitori takođe mogu prikazati trodimenzijalnu sliku i imaju LED pozadinsko osvetljenje čiji intenzitet kontroliše ugrađeni ambijentalni senzor.

Korisnicima koji žele da svoje domove ukrase televizorima koji više nalikuju skulpturama nego elektronskim uređajima, Sony je namenio seriju Presence NX sa Monolit dizajnom. Nagib ekrana od šest stepeni dodatno olakšava korisnicima da uživaju u multimedijalnom sadržaju ili pak fudbalskoj utakmici, ušuškani u omiljnu fotelju.

Pored televizora, Sony je za predstojeću sezonu letovanja predstavio prinovu u CyberShot porodici digitalnih fotoaparata, model TX 5. Mala masa i elegantan dizajn nimalo ne nagoveštavaju da je ovaj fotoaparat prilagođen radu u ekstremnim uslovima. Otporan je na niske temperature, udarce i najvažnije vodu, a demonstrirano je i kako radi pod vodom.

Sony je svoj Open Day iskoristio i kako bi promovisao organizacije „Prijatelji fudbala“ i „Fudbal za nadu“ koje pomažu mlade sportske talente. Kao donator ovih organizacija, Sony je pozvao posetioce izložbe da se priključe ovoj akciji. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.