Appleov iPhone 4 stiže u još 17 zemalja

KOMPANIJA APPLE SAOPŠTILA JE početkom ove nedelje da će se nova verzija njenog mobilnog telefona iPhone u petak 30. jula pojaviti u prodaji u novih 17 zemalja.

Radi se o modelu iPhone 4, koji se trenutno prodaje u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj i Japanu. Od 30. jula iPhone 4 će postati dostupan i kupcima u Australiji, Austriji, Belgiji, Danskoj, Finskoj, Holandiji, Hongkongu, Irskoj, Italiji, Kanadi, Luksemburgu, Norveškoj, Novom Zelandu, Singapuru, Španiji, Švajcarskoj i Švedskoj. Cene telefona u svakoj od tih zemalja još uvek nisu objavljene.

Proširenje liste zemalja u kojima se prodaje iPhone 4 najavio je izvršni direktor Applea Stiv Džobs, na konferenciji WWDC 2010 koja je početkom juna održana u San Francisku. Od zemalja koje je tom prilikom Džobs spomenuo, nedostaje samo Južna Koreja. Apple nije saopštio zbog čega je početak prodaje iPhonea 4 u toj zemlji odložen.

Očekuje se da će Apple u avgustu početi da prodaje iPhone 4 u još 24 zemlje, a do kraja septembra broj zemalja u kojima je taj model dostupan trebalo bi da dostigne 88, što će predstavljati najbrže pojavljivanje na tržištu za bilo koji model iPhonea dosada. (M.B.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.