Canonov novi kamkorder sa 64 GB za snimke visoke definicije

KOMPANIJA CANON JE OBOGATILA svoju seriju kamkordera Legria HF M novim modelom, Full HD kamkorderom HF M32 s većom fleš memorijom. Seriju Legria HF M sada čine četiri modela, a novi kamkorder je namenjen korisnicima koji žele izuzetan kvalitet slike i dovoljno prostora da uskladište svoje snimke, što interna memorija kapaciteta 64 GB i podrška za SDXC memorijske kartice i nudi.

Legria HF M32 sadrži sva Canonova rešenja i tehnologije kao i drugi modeli iz serije, uključujući i veoma intuitivan LCD ekran osetljiv na dodir koji korisniku omogućava veću kontrolu nad sadržajem. Zahvaljujući podršci za SDXC memorijske kartice, koje omogućavaju kapacitet do dva terabajta, nova Legria može snimati do 24 sata video materijala visoke definicije.

Za HD video zaslužan je CMOS senzor rezolucije 3,3 megapiksela koji u kombinaciji sa naprednim zumom uvećanja 18x, Canonovim HD video objektivom i tehnologijom obrade DIGIC DV III, nudi izuzetno kvalitetan video zapis. Napredna tehnologija detekcije lica prepoznaje do 35 lica u kadru.

Legria HF M32 ima LCD ekran osetljiv na dodir čija je dijagonala 6,8 cm i koji pruža odličnu kontrolu, jednostavno korišćenje i zanimljive mogućnosti prilikom pregledanja snimljenog materijala. Video zapisi sortirani su po danu snimanja i jednostavno ih je naći listanjem a zatim jednim dodirom pokrenuti izabrani snimak.

Legria HF M32 omogućava korisnicima da na jednostavan način dele snimljeni materijal na mreži. Interni alat za konverziju iz HD formata u SD i opcija za jednostavno otpremanje na mrežu omogućavaju prebacivanje snimaka na YouTube uz nimalo napora.

Osim 64 GB ugrađene fleš memorije, kamera ima i prorez za memorijske kartice kompatibilne sa SDHC i SDXC karticama nove generacije, koje nude i do 2 TB skladišnog prostora.

Novi Legria HF M32 je kompatibilan sa brojnom Canonovom dodatnom opremom za kamere iz ove serije, uključujući adaptere objektiva, video svetla i novo podvodno kućište Canon UP-V2, koje omogućava snimanje pod vodom na dubini do 40 metara. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.