ComTrade postao Microsoftov partner godine u Sloveniji

KOMPANIJA COMTRADE POSTALA JE Microsoftov partner godine za Sloveniju, a predstavnici kompanije primili su njegovu prestižnu nagradu u Vašingtonu. Na petodnevnoj Svetskoj partnerskoj konferenciji koja je započela prošle srede, Microsoft je dodelio nagrade svojim ovlašćenim partnerima koji su se istakli razvojem najboljih rešenja za klijente.

ComTrade je nagrađen priznanjem “Microsoftov partner godine za Sloveniju” zbog rada koji je predstavništvo kompanije u ovoj zemlji uložilo na softverskom projektu IRIS.

ComTrade Slovenija, nekadašnji Hermes SoftLab, sarađuje sa Microsoftom već godinama, a poslednji korak u ovoj saradnji bio je projekat IRIS, rešenje koje ima svoju primenu u oblasti zdravstva i omogućava efikasnije rukovođenje zdravstvenim ustanovama i kvalitetniju brigu o pacijentima. Ovim rešenjem već se u praksi služi četvrtina slovenačkog zdravstvenog osoblja.

Iz ComTradea poručuju da ima još puno prostora za proširenje saradnje s Microsoftom: “Uz pomoć Microsoftove tehnologije bili smo u stanju da razvijemo rešenja za klijente iz Slovenije i celog sveta. Naš fokus u partnerstvu sa Microsoftom ostaje razvoj inovativnih rešenja zasnovanih na njihovoj tehnologiji“, naglasio je generalni direktor ComTradea u Sloveniji, Janko Cajhen.

Više detalja o dodeli Microsoftove nagrade kompaniji ComTrade možete videti ovde. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.