Logitech predstavio novu generaciju zvučnika

KOMPANIJA LOGITECH PREDSTAVILA je novu generaciju zvučnika Logitech Surround Sound Speakers Z506 koji pružaju kvalitetan zvuk za muziku, filmove i video igre. Najnoviji komplet zvučnika omogućava potpunu prilagodljivost potrebama korisnika, moguće je povezati ih sa skoro svakom komponentom kućnog sistema za zabavu, uključujući i računar, Playstation 3, Xbox 360, Wii, iPod ili DVD plejer.

“Dizajnirali smo komplet zvučnika Logitech Z506, tako da ih možete postaviti kako god želite u bilo kojoj sobi vašeg doma”, izjavio je Mark Šnajder, potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech.

Zvučnici Logitech Z506 podržavaju skoro sve konfiguracije sistema za kućnu zabavu i omogućavaju brzo priključenje na konzole za igranje uz pomoć RCA priključaka, kao i na zvučnu karticu računara, ili na digitalni muzički plejer uz pomoć standardnog konektora veličine 3,5 mm.

Komplet zvučnika se jednostavno instalira. Svi kablovi su obeleženi bojama, a igračima je omogućeno i da konzolu povežu sa zvučnicima direktno, uz pomoć postojećeg RCA kabla. Ovi zvučnici omogućavaju vezu sa dva uređaja istovremeno, na primer, igračke konzole i digitalnog muzičkog plejera.

Zvučnici mogu da konvertuju dvokanalni stereo zvuk u okružujući zvuk i time pruže korisnicima bolji osećaj zvučne slike prilikom gledanja filmova ili da omoguće prednost igračima u igrama u kojima je to potrebno.

Logitechov novi sistem zvučnika ima 75 vati (RMS) snage, što je dovoljno da ispuni sobu zvukom i čak zatrese po koji prozor. Jačina basa reguliše se preko zasebne bas kontrole, tako da se količina niskih frekvencija može dozirati prema potrebama. Logitech Z506 ima i priključak za slušalice.

Komplet zvučnika okružujućeg zvuka Logitech Z506 očekuje se u Evropi u avgustu po predloženoj maloprodajnoj ceni od 89 evra. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.