MTS uveo jeftiniji letnji roming

MOBILNA TELEFONIJA SRBIJE (MTS) omogućila je od 5. jula jeftinije telefoniranje u romingu u više od 30 zemalja, koje su popularna odredišta za letovanje srpskih turista.

U saopštenju MTS-a, navodi se da će posetioci u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, koristeći mreže Mtela, pozive moći da primaju po ceni od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja razgovora.

U Crnoj Gori i BiH posetioci će moći da pozivaju brojeve u mrežama Telekom Srbija grupe, u okviru koje su MTS, fiksna telefonija Telekoma Srbije, Mtel Crna Gora i Mtel BiH po ceni od 7,8 dinara za minut za postpejd korisnike, odnosno osam dinara po minutu za pripejd korisnike.

Jeftiniji roming u najatraktivnijim turističkim odredištima, kao što su Grčka, Turska, Hrvatska, Italija, Španija, Egipat i Bugarska, mogu se koristiti u okviru mreža „prijateljskih operatera“ (My friend), sa kojima MTS ima posebne ugovore.

Svi postpejd korisnici MTS-a moći će da razgovaraju po nižim cenama od standardnih, a cene tekstualnih poruka i prenosa podataka umanjene su za 50%.

Pripejd korisnici će, dodaje se u saopštenju, dolazne pozive plaćati 30 dinara po minutu, dok će kod pozivanja brojeva u prijateljskim mrežama, ukoliko se iniciraju putem kratkog koda *102*, plaćati 35 dinara, odnosno 90 dinara kada ostvare standardni poziv.

MTS je za postpejd korisnike ove godine uveo i tarifne dodatke za jeftiniji prijem poziva u romingu. Uz tarifni dodatak prijema poziva u, na primer, Egiptu minut razgovara košta 16,5 dinara, umesto uobičajenih 99 dinara.

Tarifni dodaci od 25, 50 ili 100 minuta, mogu se kupiti u poslovnicama Telekoma Srbija ili pozivom korisničkog servisa 064 789 i važe do kraja meseca u kome su kupljeni. Sve navedene cene su bez poreza.

Niže cene telefoniranja u inostranstvu važiće do 31. avgusta, a detalji o letnjim promotivnim cenama rominga i lista „prijateljskih“ operatera mogu se naći ovde. (A.S.)


Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.