Novi modeli Logitechovih slušalica

KOMPANIJA LOGITECH PREDSTAVILA je dva nova modela slušalica sa mikrofonom koje pružaju kristalno jasan zvuk za komunikaciju na Internetu i video pozive, gledanje filmova i slušanje muzike. Zahvaljujući podršci za super širokopojasni zvuk, Logitech USB Headset H530 i Logitech Laptop Headset H555 pružaju jasan zvuk koji stvara utisak da se svi učesnici razgovora nalaze u istoj sobi.

Lagane slušalice Laptop Headset H555 se sklapaju i omogućavaju lako pakovanje u odgovarajuću futrolu, dok USB Headset H530 imaju laserski dizajnirane drajvere koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka. Oba modela slušalica sa mikrofonom su kompatibilna sa programima Logitech Vid HD, Skype za Windows u verziji 4.0 ili novijoj i Skype za Mac u verziji 2.8 ili novijoj.

Super širokopojasni zvuk, razvijen od strane Skypea, omogućava da glas bude što prirodniji prenoseći zvuk u širokom frekventnom opsegu. Pored toga, super širokopojasni zvuk koristi manje mrežnih resursa i može da se prilagođava povećanom mrežnom saobraćaju u realnom vremenu.

Slušalice Logitech Laptop Headset H555 i Logitech USB Headset H530 će se pojaviti u prodaji tokom ovog meseca po ceni od 60 i 50 evra. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.