Novi portal namenjen građevinarima u Srbiji

NEDAVNO JE OTVOREN NOVI INTERNET portal gradjevinskefirme.com, namenjen građevinarima, koji je pokrenula kompanija Credicom International.

“Portal je pokrenut zbog činjenice da na tržištu tematskih Internet portala vlada monopol koji ima nerealno visoke cene reklamiranja.”, tvrde u Credicomu. “Očekujemo da u narednom periodu gradjevinskefirme.com postane vodeći portal građevinske industrije, i to zbog bogatog sadržaja, prijatnog i jednostavnog dizajna, odlične preglednosti, najpovoljnijih cena i veb tima koji brine o korisnicima.”

Primarni paket usluga (Profil firme) sadrži: naziv firme, brojeve telefona, adresu, kontakt osobu, elektronsku adresu, veb adresu, logotip firme, opis do hiljadu reči, šest slika u galeriji i prikaz sedam proizvoda firme (slika plus kratak opis). Registracija korisnika na godinu dana iznosi 30 evra.

Najavljena je i engleska verzija lokacije na adresama www.serbianconstruction.net i www.serbianconstruction.biz, namenjena pre svega korisnicima iz Evropske unije koji su zainteresovani za poslovanje u građevinskoj industriji u Srbiji. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.