Vipovi paketi za nove postpejd korisnike

VIP NOVIM POSTPEJD KORISNICIMA od danas pruža dva nova paketa, Vip Star i Vip SuperStar.

Vip Star je standardni paket, dostupan svim korisnicima koji se odluče da na korišćenje uzmu Vip mobilni telefon nakon aktiviranja i potpisivanja postpejd ugovora na dve godine. Svim korisnicima ovog paketa besplatna Vip Star kartica isporučuje se na kućnu adresu. Kartica donosi brojne pogodnosti: garanciju od 24 meseci na sve uređaje iz Vipove ponude u skladu sa uslovima garancije utvrđenim od strane proizvođača i uvoznika uređaja, kvalitetan namenski telefon u slučaju da postojeći zahteva servisiranje, mogućnost obnavljanja uređaja nakon 24 meseca u skladu sa Vipovom trenutnom ponudom, besplatan prenos svih korisnikovih ličnih sadržaja u novi telefon, poput poruka, muzike, fotografija i video sadržaja. Dodatno, paket usluga ,,Moj novi Vip broj’’ korisniku omogućava da brzo i jednostavno prebaci svoje kontakte sa stare na novu Vip SIM karticu i da pošalje obaveštenje o novom broju telefona besplatnom SMS porukom. Takođe, korisnik će biti obavešten ukoliko neko pokuša da ga kontaktira na stari broj, dok će osoba koja poziva istovremeno biti informisana o promeni broja telefona.

Napredniji Vip SuperStar paket uz korišćenje Vip mobilnog telefona, pored nabrojanih pogodnosti, donosi i ekskluzivnu produženu garanciju od 36 meseci na uređaj i obezbeđuje prioritet prilikom pozivanja Korisničkog servisa putem posebnog broja 1212. Takođe, SuperStar korisnici na raspolaganju imaju uslugu isporuke i dostave na kućnu adresu, koja podrazumeva da će, ukoliko je potrebno servisiranje, telefon biti preuzet na kućnoj adresi i vraćen nakon servisiranja. U međuvremenu, korisnik dobija na korišćenje visokokvalitetan telefon. SuperStar usluga traje 36 meseci, prva 24 meseca se naplaćuje samo 100 dinara mesečno plus porezi, dok je tokom preostalih 12 meseci ovaj izuzetan paket usluga besplatan. Specijalno dizajnirana SuperStar kartica korisnicima će biti dostavljena na kućnu adresu.

Nakon dve godine korišćenja, stari mobilni telefoni koji budu vraćeni biće reciklirani prema najnovijim standardima očuvanja okoline. Prilikom preuzimanja novog uređaja na korišćenje, korisnik plaća jednokratnu naknadu za aktiviranje SIM kartice i mobilnog telefona.

Više informacija o novim Vipovim paketima možete videti ovde. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.