Nagradni konkurs za najbolju ideju za softver

KOMPANIJA COMTRADE RASPISALA je nagradni konkurs Right Click za najbolju ideju za mobilne aplikacije u poslovnoj primeni u javnim ili privatnim kompanijama, iz bilo koje oblasti poslovanja. Rešenje treba da bude projektovano za jednu od mobilnih tehnoloških platformi (smart phone), ostvarivo u praksi i da kompaniji koja prihvati to rešenje donese realnu prednost na tržištu.

Ideje će ocenjivati šestočlani žiri sastavljen od predstavnika ComTradea i drugih uglednih IT kompanija. Predlozi se boduju na osnovu tri kriterijuma podjednake važnosti: Inovativnost ideje/rešenja, izvodljivost i primenljivost (brzina razvoja, utrošak resursa, tehnički preduslovi, infrastruktura, broj potencijalnih korisnika) i kvalitet prezentovanja ideje i prateći materijali.

Za prezentaciju ideje namenjena je posebna forma biznis plana koja se može pronaći ovde. Svi prateći materijali koje učesnik dostavi (programski kod, projektni plan, gotov proizvod, analize…) predstavljaju dodatnu prednost.

Konkurs je otvoren do 7. septembra 2010. godine, a rezultati će biti predstavljeni javnosti u petak, 10. septembra 2010. u ComTrade Technology centru, u okviru manifestacije ComTrade – Fabrika znanja. Prvoplasirani autor osvaja vrednu računarsku opremu, a odabrana rešenja imaju šansu da budu realizovana.

Detaljnije informacije o konkursu Right Click '10 možete videti ovde. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.