Novi tablični računari iz serije Lifebook

KOMPANIJA FUJITSU POJAČAVA PONUDU proizvoda za „drumske ratnike“ novim modelima prenosivih tabličnih računara Lifebook T730 i Lifebook TH700, na čijoj je listi naprednih karakteristika je i GPS sistem.

Ovi računari su namenjeni korisnicima koji često putuju i kojima su aerodromski, železnički i autobuski terminali praktično „druga kancelarija“, kao i poslovnim korisnicima koji provode mnogo vremena u automobilu. Zato, pored ugrađenih tehnologija za bežično povezivanje: 3G/UMTS, WLAN i Bluetooth, ovi računari mogu opciono da imaju ugrađen i GPS sistem.

Sa ekranom dijagonale 12,1 inča i težinom od 1,8 kg, ovi računari su dovoljno lagani da su praktični za nošenje, a pokreću ih procesori iz serije „2010 Intel Core“.

Novi tablični računari Lifebook imaju ekrane osetljive na dodir koji se rotiraju oko vertikalne ose u oba smera, bateriju sa produženim trajanjem, tehnologiju prepoznavanja višestrukog dodira koju podržava Windows 7, kao i modularno kućište u koje može da se ubaci optički uređaj, druga baterija ili čvrsti disk. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.