Thecus predstavio uređaje za snimanje video zapisa na mreži

KOMPANIJA THECUS TECHNOLOGY predstavila je potpuno novu seriju uređaja za mrežno snimanje video zapisa (Networked Video Recording, NVR). Pet novih, trenutno raspoloživih uređaja namenjeni su korisnicima koji zahtevaju visoke performanse i veliki skladišni kapacitet.

NVR rešenja zapravo predstavljaju više uređaja u jednom: mrežni uređaj za snimanje video zapisa, sistem za nadzor u realnom vremenu i mrežno skladište podataka. Serija NVR uređaja prilagođena je pre svega poslovnim korisnicima i dostupna je u dve varijante, stonoj i za ugradnju u serverske ormane. Svaki Thecusov NVR uređaj može istovremeno da prima video signal iz više kamera što omogućava poslovnim korisnicima da nadziru više lokacija pomoću jednog sistema. Pored toga, NVR uređaji omogućavaju nadzor u realnom vremenu i snimanje video zapisa u više različitih formata.

Sve jedinice opremeljene su SATA čvrstim diskovima koji pružaju izuzetno veliki skladišni kapacitet za snimanje video zapisa. Naravno dostupni su i RAID režimi, koje korisnik može prilagoditi svojim potrebama.

Serija NVR uređaja sastoji se iz tri stona modela, NVR42, NVR55 i NVR77 i dva modela koja se ugrađuju u serverske ormane, NVR46 i NVR88. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.