Dropbox povećao besplatni prostor na 10GB

Dropbox, servis za skladištenje i razmenu datoteka povećao je besplatni prostor na 10GB i uveo podršku za gotovo sve mobilne platforme.
Jedan od najboljih servisa za skladištenje i razmenu datoteka, Dropbox svaki dan nas iznenađuje novim mogućnostima i prednostima koje nudi nad sličnim rešenjima. Osim sjajnog web interfejsa sada postoje klijenti za automatsku sinhronizaciju na Windows-ima, Linux-u, Mac-u, iPhone-u, iPad-u, Android uređajima, a i Blackberry klijent je u pripremi.
Dropbox omogućava automatsku sinhronizaciju datoteka na neograničenom broju računara, kontrolu pristupa datotekama, deljenje datoteka sa celim svetom pa čak i perfektan sistem za revisioning datoteka što znači da jednom obrisanu datoteku uvek možete vratiti kao i bilo koju verziju datoteke koju ste u međuvremenu skladištili.
Izvornih 2GB besplatnog prostora sada je prošireno na čak 10GB! Ako vam to nije dovoljno možete platiti 100GB po prihvatljivoj ceni od 199$ godišnje. Nakon registracije dobitićete 2GB ali ako se registrujete preko ovog linka odmah će te dobiti 2.25GB.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.