Ericsson predstavio sistem za nadzor i upravljanje

ERICSSON JE NA 37. MEĐUNARODNOM sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama 112 EXPO, održanom u Beogradu, predstavio svoj sistem CoordCom koji omogućava kontrolu i koordinaciju kompletnog lanca aktivnosti u vanrednim situacijama, korišćenjem jedinstvenog telefonskog broja 112.

CoordCom omogućava uspostavljanje efikasnog sistema za pozive i obaveštavanje sa preciznom podrškom u donošenju ključnih odluka u vanrednim situacijama. On omogućava u realnom vremenu, komunikaciju informacija i detalja svim službama za krizne situacije i podržava preduzimanje adekvatnih koraka u svakoj nastaloj situaciji. Ceo lanac aktivnosti u kriznim situacijama može biti jednostavno i efikasno kontrolisan zahvaljujući CoordCom sistemu. Počev od preuzimanja poziva u kriznoj situaciji, do obaveštavanja i dodeljivanja zadataka konkretnim službama kao što su policija, vatrogasci ili hitna pomoć.

Ericsson je CoordCom sistem prvi put počeo da primenjuje 1985. godine u Švedskoj, od kada ga kontinuirano unapređuje. Danas se ovaj sistem uspešno primenjuje u mnogim zemljama širom sveta, među kojima su i Hrvatska, Crna Gora, Slovačka, Rumunija, Španija i Portugalija.

CoordCom obezbeđuje kompletno i fleksibilno rešenje koje se može integrisati u postojeću komunikacionu infrastrukturu. Ovaj sistem objedinjuje u jedan komunikacioni sistem sve komunikacione standarde u oblasti emitovanja radio signala, telefonije i prenosa podataka. Ono što čini izuzetnim CoordCom jeste da on integriše i unapređuje i postojeće investicije u komunikacione sisteme, radne procese i organizaciju, što dodatno podržava njihovu kvalitetnu i efikasnu interakciju. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.