HP pruža tehnološku podršku u polufinalu Dejvis kupa

KOMPANIJA HEWLETT-PACKARD, KAO međunarodni sponzor Dejvis kupa, podržaće svojom tehnologijom polufinalni teniski meč između Srbije i Češke, koji se održava ovog vikenda u beogradskoj Areni.

Najveća svetska tehnološka kompanija postala je početkom ove godine zvanični tehnološki sponzor Dejvis kupa i sa Međunarodnom teniskom federacijom potpisala četvorogodišnji ugovor. Glavni sponzor BNP Paribas ulazi u desetu godinu sponzorisanja, a u 2010. godini pridružilo se još šest sponzora i partnera uključujući i HP.

„Velika nam je čast što ćemo podržati ovaj veliki međunarodni događaj na našem terenu i to u istorijskom trenutku za srpsku reprezentaciju, koja prvi put igra u polufinalu. Naša svetska rasprostranjenost je jednaka turniru i drago nam je što imamo priliku da obezbedimo inovativna tehnološka rešenja i usluge koje će obožavaoce sporta približiti jedan korak bliže terenu”, rekla je Vesna Rakić, marketing menadžer HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

Dejvis kup oslikava uzbuđenje i strast međunarodnog takmičenja, pružajući najviši nivo teniskog takmičenja milionima obožavalaca širom sveta. HP će biti nezamenjiv tehnološki partner Dejvis kupa i svojom ekspertizom i proizvodima će unaprediti Dejvis kup susrete širom sveta. HP će takođe savetovati Međunarodnu tenisku federaciju kako da unapredi svoje informacione sisteme i Internet resurse. Međunarodna teniska federacija trenutno poseduje najveću tenisku bazu podataka, a njena grupa veb lokacija obuhvata i veoma uspešne zvanične lokacije Dejvis kupa.

Davis kup pod pokroviteljstvom BNP Paribas je najveće godišnje međunarodno timsko sportsko takmičenje sa 133 države koje se takmiče u 2010. godini. Naslovni sponzor je BNP Paribas, zvanična banka Dejvis kupa.

Međunarodni sponzori su Turismo Madrid (zvanična turistička destinacija), HP (zvanični tehnološki sponzor), Rolex (zvanični merilac vremena), Hugo Boss (zvanični sponzor muške odeće) i NH Hoteles (zvanični hoteli). (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.