Kaspersky 2011 u srpskoj verziji na ćirilici i latinici

KOMPANIJA SINGI INŽENJERING PREDSTAVILA je proizvode Kaspersky 2011 na srpskom jeziku, u ćiriličkoj i latiničkoj verziji.

Stručnjaci Singi Inženjeringa prikazali su lokalizovanu verziju sveobuhvatnog rešenja za antivirusnu zaštitu računara koja korisnicima obezbeđuje sigurnost bez obzira na vreme koje korisnik provodi na Internetu i na sadržaje koje preuzima.

Nova verzija je veoma jednostavna za korišćenje, jezički potpuno pročišćena i pruža kompletnu informatičku zaštitu integriteta i privatnosti korisnika. Namenjena je pojedinačnim korisnicima i malim preduzećima.

Predstavljajući nov proizvod, tehnički direktor Singi Inženjeringa, Dejan Petkov, istakao je: „Kao i kod bilo koje druge vrste zagađenja, i kod digitalnih zagađenja izuzetno je važno da budu na vreme otkrivena i kontrolisana. Korisnicima računara neophodno je savremeno rešenje koje može da garantuje zaštitu od bilo koje vrste digitalnih pretnji, kako bi obezbedili adekvatan nivo sigurnosti. Proizvodi Kaspersky 2011, koji je Singi Inženjering lokalizovao na srpski jezik, predstavljaju upravo takvo rešenje. Posebno napominjem da je nov proizvod, uz vrhunske performanse, veoma lak i jednostavan za korišćenje i da ne zahteva zavidan nivo informatičke pismenosti.“

Posebnu pažnju stručnjaci Singi Inženjeringa posvetili su mogućnostima koje ovaj proizvod pruža roditeljima. Segment nazvan „Roditeljski nadzor“ omogućava roditeljima da kontrolišu i usmeravaju način na koji njihova deca koriste Internet.

Sledeći jednostavnu proceduru roditelj određuje kojim danima i u koje vreme dete može da koristi Internet i kojim to društvenim grupama može da pristupi. Pored toga,moguće je odrediti koje su reči u nazivima lokacija zabranjene za decu i tako preduprediti potencijalne probleme u vezi sa sadržajem na tim adresama.

Pored toga, nov proizvod pruža slične mogućnosti i poslodavcu koji, sem što apsolutno obezbeđuje podatke preduzeća od zloupotreba, lako i jednostavno može da kanališe vreme i način na koji zaposleni koriste Internet tokom radnog vremena.

Kompanija Singi Inženjering nudi potpuno besplatno probno korišćenje kompletne verzije (full version) proizvoda Kaspersky 2011 u trajanju od 30 dana, kako bi se potencijalni klijenti sami uverili u kvalitet i efikasnost novog proizvoda. Bez obzira na to da li će nakon isteka probnog perioda klijent kupiti proizvod ili ne, njegov računar će svakako biti očišćen od bilo kojih postojećih virusa. Uz svaki paket proizvoda Kaspersky 2011, stručni tim Singi Inženjeringa pripremio je i obiman pisani materijal propratne dokumentacije i podrške. Besplatna tehnička podrška elektronskom poštom ili telefonom je na raspolaganju tokom čitavog perioda testiranja. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.