Nova generacija Canonovih štampača Pixma

KOMPANIJA CANON LANSIRALA JE novu generaciju svojih štampača Pixma koji predstavljaju kombinaciju elegancije i sofisticiranog dizajna sa vrhunskim karakteristikama i naprednim softverom. Nova paleta uređaja isporučuje se sa unapređenim funkcijama osmišljenim da pruže visokokvalitetnu štampu širokom spektru korisnika.

Novi štampači Pixma su izrađeni od uglačane crne plastike i modernog su dizajna. Sa novim sistemom za upravljanje putem dodira, opcijom štampe “Full HD Movie” i direktnim pristupom lokaciji Flickr pomoću softvera Easy-PhotoPrint EX, novi proizvodi unapređuju kreativnost korisnika.

Reprezentativni modeli Canonove serije Pixma su multifunkcijski štampači MG8150 i MG6150, koji predstavljaju spoj izuzetnog dizajna i lakoće korišćenja.

Svi modeli u okviru nove serije proizvoda podržavaju novu Canonovu opciju Full HD Movie Print. Radi se o softveru koji korisnicima omogućava da štampaju najiteresantije delove iz filma visoke definicije snimljenog pomoću Canonovih SLR ili digitalnih aparata. Opcija Movie Frame je tu da pomogne u kreiranju otisaka visokog kvaliteta.

Pored obilja mogućnosti i inovativnih funkcija, novi multifunkcijski štampači porodice Pixma imaju i integrisani adapter za povezivanje na bežičnu mrežu. Mogućnost bežičnog štampanja dostupna je na pojedinim modelima, kao što je Pixma MP495, i omogućava korisnicima štampanje sa različitih Wi-Fi kompatibilnih uređaja, koji sada više nisu ograničeni na štampanje isključivo sa računara već i sa pametnih telefona iPhone, Android ili igračke konzole PlayStation 3.
Uz unapređen dizajn i funkcionalnost, nova serija Pixma proizvoda zadržala je tehnologiju po kojoj je bila i poznata na tržištu. Svi modeli zasnovani su na Canonovoj tehnologiji FINE (Full-Photolithography Inkjet Nozzle Engineering) za izradu glave za štampanje, koja garantuje vrhunski kvalitet i veliku brzinu štampe dokumenata i slika. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.