Otvoren Web Fest 2010

SVEČANIM OTVARANJEM U KLUBU COLONIAL Sun zvanično je počeo treći po redu Webfest, prvi i najveći regionalni Internet festival u našoj zemlji. Web Fest 2010, sa temom “Sve je na Webu”, posvećen je izboru najbolje regionalne veb lokacije ili projekta, kao i promociji i unapređenju korišćenja globalne elektronske mreže na ovim prostorima, a traje od 16. septembra do 18. novembra.

Prijave i glasanje je na lokaciji www.wfest.org, a ceremonija proglašenja pobednika biće održana 18. novembra 2010. u Beogradu.

Svako može da prijavi veb lokaciju za učešće u takmičenju besplatno i to ne samo svoju lokaciju. Takmičenje je podeljeno u dva dela, glasanje stručnog žirija i glasanje publike. Od ove godine publika glasa za jednu lokaciju i najbolju regionalnu veb lokaciju.



Stručni žiri sačinjen je od profesionalaca iz sveta veb dizajna i veb poslovanja, a predloge ocenjuju prema precizno definisanim kriterijumima. Publika pobednika bira glasanjem, a lokacija ili projekat sa najvećim brojem glasova je pobednik. Prijava lokacija je počela 6. septembra i trajaće do 3. oktobra.

Svečana ceremonija dodele nagrada biće održana 18. novembra u Beogradu. Na ceremoniji će biti proglašeni dobitnici nagrada u svim kategorijama prema oceni stručnog žirija, kao i najbolja regionalna veb lokacija prema glasovima publike, uz zabavno-muzički program i poznate zvanice iz sveta Interneta, muzike, filma i predstavnika državne i lokalne uprave. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.