Otvorena Fabrika znanja

U TEHNOLOŠKOM CENTRU COMTRADEA u Beogradu otvoren je najveći regionalni informatički skup Fabrika znanja, koji okuplja stručnjake iz zemlje i regiona.

Teme skupa su novosti u svetu informacionih tehnologija, korišćenje elektronske kupovine i digitalnog potpisa, elektronsko povezivanje javnih službi i institucija, primena informatike u zdravstvu, ali i koliko je Srbija napredovala u razvoju informacionih tehnologija.

Druga ComTradeova Fabrika znanja okupiće veliki broj domaćih IT stručnjaka, predavače iz uglednih svetskih kompanija, poslovne ljude iz zemlje i regiona, učenike i studente. “Fabrika znanja je regionalni događaj poslovno-edukativnog karaktera, namenjen onima kod kojih će sutra zavisiti naša budućnost, a to su naši najmlađi, s ciljem da na jednom mestu pronađemo znanje i talenat”, izjavio je predsednik ComTradea, Veselin Jevrosimović.

Informatički skup Fabrika znanja održava se po drugi put, a skup je zvanično otvorio premijer Republike Srpske, Milorad Dodik. Prisutnima su se obratili i gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, kao i ministar ekonomije i regionalnog razvoja, Mlađan Dinkić. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.